Over mij

Michèle Lammers, HR expert, interim advies bij afwezigheid van de HR adviseur! Sinds januari 2013 werk ik als interim HR adviseur voor meerdere bedrijven in verschillende branches.

Wie ben ik?

Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als een gedreven, doortastende en sociaal vaardige HR professional. Daarnaast heb ik een zakelijke en resultaatgerichte werkwijze met hart voor de mens en oog voor de bedrijfsresultaten.

Met mijn ervaring in het HR vak en prikkelende energie en aanpak kan ik mensen in beweging brengen en houden.

Mijn communicatieve vaardigheden stellen mij in staat om met mensen van alle niveaus een goed formeel en informeel contact te leggen. Graag met een flinke dosis humor. Tegelijkertijd schroom ik niet om een duidelijke en soms confronterende boodschap over te brengen als dat nodig is.

U kunt mij inschakelen bij tijdelijke afwezigheid of aanvulling van uw HR adviseur. Ook wanneer uw organisatie geen HR adviseur in dienst heeft en u toch HR advies tijdelijk of op projectbasis nodig heeft, help ik u graag. Ik kan u ondersteunen op operationeel (uitvoerend), tactisch (adviserend) en strategisch (bedrijfsmatig) niveau.

michele-zw-750

Regio

Rotterdam - Utrecht

E-mail

michele@erkenning.nu

Telefoon

06-81592608